Skulle du vilja använda något foto så sänd mej några rader så ordnar vi det.--------------------------------------------------Optimerad för Google Chrome och Firefox.

---------------------------------------Klicka på bilden för förstoring.

onsdag, december 7

Gårdagens utflykt till Loro Paruqe på Tenerife.


Igår var vi över till Tenerfe och Loro Parque som ligger lite söder om Pureto de la Cruz på nordvästsidan. Vi började med att åka buss från Alfredo Kraus 7.30 och en halvtimme senare var vi i Puerto de las Nieves efter en liten väntan så var det dags att gå ombord på Fred Olsen. Lite konstigt var det att vi måste visa upp passet för att få följa med över på färjan.

När vi kom över till Tenerife märktes det nästan direkt efter en stunds körning att det var mycket grönare växtlighet här på nordvästra delen av ön.  
Vi fick också tillfälle att fota Tejde från västsidan och vad vi kan se så är det ingen snö på toppen.Vi kom till Loro Parque strax före kl. 10 och nu började en lång vandring runt i parken fram till kl. 16.30, det var en mycket välskött park med många shower och mycket att titta på. Vi kom hem till Las Palmas strax efter kl. 20 med många intryck att smälta.


Här är ingången till parken.Det fanns inga vilda elefanter men väl dessa skulpturer. 


Inga kommentarer: